Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 816 9999
Δευ - Παρ: 08:30 - 16:30
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
Για τα 2 πρώτα κιλά, Εντός Αττικής

Πολιτική επιστροφών

Επιθυμία της εταιρίας μας είναι όλοι οι πελάτες της να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τις αγορές τους και τα προϊόντα μας.Αν λοιπόν δεν επιθυμείτε πλέον την αγορά των προϊόντων, ακόμη κι αν έχετε ήδη κάνει την σχετική παραγγελία, μπορείτε υπό προϋποθέσεις να επιστρέψετε τα προϊόντα (δείτε παρ.1 ). Κι αν, το προϊόν που αγοράζετε είναι ελαττωματικό ή του λείπει συμφωνημένη ιδιότητα μπορείτε επίσης να το επιστρέψετε (δείτε παρ.2 ).Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία θα φροντίσει να σας ικανοποιήσει πλήρως με τους τρόπους που αναφέρονται στην συνέχεια.

1. Δικαίωμα Αναιτιολόγητης Υπαναχώρησης
(Αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα με την ιδιότητα καταναλωτή)

Σε περίπτωση αγορών σας από το e-shop μας, μπορείτε να επιστρέψετε, χωρίς ειδική αιτιολογία, ένα προϊόν και να σας επιστρέψουμε το τίμημα αν εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που είχατε υποδείξει:

α) μας ειδοποιήσετε για την επιθυμία σας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (+30) 210 8169999 ή μέσω email στο info@aiolosparts.com

β) μας επιστρέψετε το προϊόν άθικτο -στην κατάσταση καινούργιου που σας παραδόθηκε- χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική του συσκευασία -η οποία πρέπει να είναι ακέραια- χωρίς φθορές και σκισίματα, στέλνοντας μας  -εντός της άνω προθεσμίας- , αποδεικτικό αποστολής του στις εγκαταστάσεις μας.

Βεβαίως μπορείτε να υπαναχωρήσετε και πριν την παραλαβή του προϊόντος, πριν δηλαδή την έναρξη της άνω προθεσμίας, τηρώντας όμως τις παραπάνω προϋποθέσεις δήλωσης υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος μόλις το παραλάβετε (αν κατά τον χρόνο της υπαναχώρησης αυτό είναι ήδη καθ’ οδόν).

Σε περίπτωση περιοδικών παροχών, ή παραλαβής παρτίδας προϊόντων, η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή της τελευταίας παροχής ή του τελευταίου προϊόντος της παρτίδας.

(Σε περίπτωση που έχετε ανοίξει την συσκευασία το προϊόν δεν επιστρέφεται με αναιτιολόγητη υπαναχώρηση εκτός εάν δεν έχει προκληθεί ζημία στο προϊόν από υπαιτιότητα του πελάτη ή δε τυχόν χρήση του δεν υπερβαίνει το αναγκαίο για την διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του προϊόντος. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να προσδιοριστούν η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία των Προϊόντων που αγοράσατε οφείλετε να τα χειρίζεστε και να τα εξετάζεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα σας επιτρέπεται να το πράξετε σε κάποιο κατάστημα και όχι περισσότερο από αυτό.) Εννοείται ότι η αναιτιολόγητη υπαναχώρηση για αναλώσιμα αποκλείεται σε περίπτωση οποιασδήποτε χρήσης μέρους ή του όλου του πωληθέντος αναλωσίμου.

Το δικαίωμα της αναιτιολόγητης υπαναχώρησης δεν ισχύει στην περίπτωση προμήθειας αγαθών κατόπιν παραγγελίας προϊόντων λόγω μη διαθεσιμότητας ή κατά την οποία ο πελάτης με δική του πρωτοβουλία ζητά ειδικές προδιαγραφές για προϊόν πέραν των αναφερόμενων στο e-shop του προμηθευτή τυποποιημένων μοντέλων.

2. Προϊόντα με Πραγματικά Ελαττώματα ή Έλλειψη Συνομολογημένων Ιδιοτήτων

2.1. Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να σας παραδώσουμε το Προϊόν που παραγγείλατε το οποίο θα φέρει τις συνομολογημένες ιδιότητες και θα είναι χωρίς πραγματικά ελαττώματα σύμφωνα με το άρθρο 534 ΑΚ. Ωστόσο, στην σπάνια περίπτωση που παραλάβετε προϊόν με ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, σας καλούμε να επικοινωνήστε αμέσως με εμάς στο τηλέφωνο(+30) 210 8169999 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@aiolosparts.com προκειμένου να συνεννοηθούμε για το ζήτημα αυτό.

2.2. Σε κάθε περίπτωση ευθύνης μας για πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, εσείς θα δικαιούστε κατ’ επιλογήν σας

  1. να ζητήσετε χωρίς επιβάρυνσή σας την διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες
  2. να ζητήσετε μείωση του τιμήματος ή
  3. να υπαναχωρήσουν από τη σύμβαση εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα

2.3. Τα δικαιώματά σας λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά διετία από την παράδοση του πράγματος.

Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό, τον οποίο θα πρέπει να μας υποδείξετε. Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων σας στις εγκαταστάσεις μας.

Αν υπάρχει αίτημα αντικατάστασης και δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα ,κατόπιν συμφωνίας μπορείτε να αγοράσετε άλλο προϊόν , που αν έχει μεγαλύτερη τιμή θα πρέπει να προκαταβληθεί απο τον αγοραστή η επιπλέον διαφορά, και αν έχει μικρότερη, να σας καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό εντός της προθεσμίας των 15 ημερών.

Τα προϊόντα που επιστρέφετε πρέπει να συνοδεύονται από τα έγγραφα με τα οποία αρχικά παραλήφθηκαν (τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής και φορτωτική ή απόδειξη παραλαβής ) .

Τα μεταφορικά επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη στην περίπτωση της αναιτιολόγητης υπαναχώρησης της παρ.1, άλλως στις περιπτώσεις επιστροφής της παρ.2 καλύπτονται από την Εταιρεία.

Επιστροφές χωρίς τις αποδείξεις αγοράς και παραλαβής δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφές ειδικών παραγγελιών λόγω αναιτιολόγητης υπαναχώρησης δεν γίνονται δεκτές (δείτε και παρ.1)

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ή παρεξήγησης καλό είναι να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων και της συσκευασίας τους κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας ώστε να διαπιστώνονται άμεσα εμφανή ελαττώματα ή ελλείψεις.