Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 816 9999
Δευ - Παρ: 08:30 - 16:30
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
Για τα 2 πρώτα κιλά, Εντός Αττικής

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΑΙΟΛΟΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΕΕ (ΑΦΜ 998604676, ΔΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 7892201000) κατέχει πολυετή εξειδίκευση στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων (κλαρκ) και μηχανημάτων αποθήκης στον οποίο κινείται οπου εισάγει, εμπορεύεται και ενοικιάζει μηχανήματα που να ανταποκρίνονται και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών της.

Οι δραστηριότητές της όμως δεν σταματούν εδώ. Μετά την πώληση, βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε πελάτη με την άριστη τεχνική στήριξη που του παρέχει σε θέματα συντήρησης, επισκευών και ανταλλακτικών αλλά και με ένα εξειδικευμένο team που πέρα από το after-sale είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει επί τόπου σε όποια ανάγκη προκύψει.

Το ξεκίνημα της εταιρείας βρίσκεται στο 1990-1991 και πραγματοποιείται με την παροχή υπηρεσιών φόρτωσης και εκφόρτωσης όπως και την ενοικίαση περονοφόρων ανυψωτικών και κλαρκ .

Το 1994-1995 γίνεται η επέκταση των δραστηριοτήτων στον χώρο της πώλησης ανυψωτικών μηχανημάτων, σε έναν χώρο που εκείνη την εποχή ανθούσε. Το 1997 η AIOLOS περνά πλέον σε δικές της εισαγωγές, για να φτάσει σήμερα να εισάγει και να εμπορεύεται περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα (κλαρκ) καινούργια και μεταχειρισμένα, ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων / επίπλων/ οικοδομών (αναβατόρια), καλαθοφόρα, παλετοφόρα, ανυψωτικές εργοεξέδρες (scissor lifts) και πολλά άλλα εξαρτήματα, εργαλεία, παλετοφόρα, κλπ.

Σήμερα η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Λεκανοπέδιο Αττικής στο ύψος του 14ου χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στα σύνορα Κάτω Κηφισιάς και Αχαρνών, στην Λεωφόρο Τατοϊου 133, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 2000 τ.μ. που φιλοξενούν την έκθεση, το συνεργείο και την αποθήκη των ανταλλακτικών.